Slide toggle

Recenzie


Posledné recenzie

Som veľmi spokojná, krásne výrobky.

5,0 rating
25. júna 2021

Nádherná práca a výborná komunikácia. Rýchle dodanie. Maximálna spokojnosť 🙂.

Ivana

Spokojnosť veĺmi dobrá

5,0 rating
17. júna 2021

Komunikacia rychla zhotovenie podĺa predstáv
Jemna praca
Vizualizacia prirodna

Katarina Bekenyiova

Maximalna spokojnost

5,0 rating
28. mája 2021

Gulička plná nezabudiek, krásna, originalna, ktorá robi radosť mne a zakazdym zaujme aj okolie. Urcite nakupim zas !

Silvia

Určite odporúčam

5,0 rating
23. mája 2021

Výrobok je veľmi pekný, kvalitný, pani Slávka bola ku mne veľmi ústretová a objednávku mi poslala čo najskôr, kedže ma tlačil čas. Určite odporúčam a rada sa vrátim pre ďalšie výrobky. 🙂

Júlia

Krásna a čistá práca

5,0 rating
19. mája 2021

Krásna čistá práca. Komunikácia pohotová a príjemná. Objednala som si už viacero šperkov.

Lucia

Uplna spokojnost

5,0 rating
26. apríla 2021

Velmi mila, ustretova predavajuca. Privesky s nezabudkami prisli v poriadku, su nadherne, velka spokojnost.

Lubica

Som nadmieru spokojná.

5,0 rating
16. apríla 2021

S výrobkami som veľmi spokojná.Je to krásna práca.Objednala som si náušnice a náhrdeľník Hortenziu
(srdiečka).Pani je veľmi šikovná a nadaná. Určite ešte budem uvažovať aj o ďalšej objednávke.

Nikola

Som veľmi spokojná

5,0 rating
14. apríla 2021

Nausnicky som si objednala modré so semienkom púpavy veľká spokojnosť starostlivo zabalené Dakujem?.Určite si ešte niečo objednam.

Alena

Som veľmi spokojná a šťastná!

5,0 rating
24. marca 2021

Prívesok z nežných nezábudiek mi dnes urobil veľkú radosť a krajší deň. Je jemný, dokonalý a cítiť, že má srdiečko. Je vyrobený s láskou 🙂

Renáta

Veľmi spokojná

5,0 rating
13. februára 2021

Náušnice čo som si objednala splnili nad moje očakávania. Sú prenádherné, originál. Ja osobne uprednostňujem väčšie náušnice, tak som si zadala do požiadavky väčší rozmer. Musím povedať, že i napriek väčšiemu rozmeru ich vôbec na ušiach necítim, sú ľahučké, čomu dávam ? hore. Super, odporúčam.

Iveta Korcová

Veľmi spokojná

5,0 rating
22. decembra 2020

Náhrdelník s nezábudkou je krásne spracovaný, nemám čo vytknúť.

Karolína

S vyrobkami som velmi spokojna!

5,0 rating
21. októbra 2020

Nausnicky aj naramky su rozkosne. Vypracovanie prvotriedne. Sperky su vkusne, zaujímavé, originálne. Odporucam, su krasne a pritahuju pozornost!

Zuzana

Som velmi spokojny s dodacou dobou, komunikaciou, vyhotovenim a navodom na udrzbu (krasny detail).

5,0 rating
7. augusta 2020

Retiazka Zlata pupava je nezna, vzdusna a da sa k nej vytvorit pekny pribeh ked je to venovane druhej osobe. Skvely napad. Asi tusim ake to musi byt narocne na vyhotovenie, ako tam presne zaliat zivicou pupavove semienka. Dakujem velmi pekne aj za navod na udrziavanie!

Jakub

Velka spokojnost

5,0 rating
18. júla 2020

Nezabudkovy nahrdelnik v tvare slzicky je krasny, spracovanie precizne a doruceny bol bez problemov a rychlo. Dakujem.

Veronika

No Title

5,0 rating
28. mája 2020

S objednávkou /od obj. po doručenie/ aj komunikácia s predávajúcou – max. spokojnosť.
Tovar zodpovedal obrázku, precízna práca – som maximálne spokojná
Ďakujem

Katka

Kladné

5,0 rating
28. mája 2020

Komunikacia aj doručenie bez problémov .Ďakujem

Mirka

Maximalna spokojnost

5,0 rating
27. mája 2020

Velmi krásne naušnice, podľa mojich predstáv. určite budem nakupovat častejšie.

Silvia

Krása prírody zachytená

5,0 rating
24. apríla 2020

Náušnice Báza ako prekvapenie od manžela – prekvapili výnimočnosťou. Oproti iným živicovým náušniciam, ktoré mám sú krásne číre.

Michaela

Fakt špička!

5,0 rating
22. marca 2020

Nemám čo vytknúť, treba vyskúšať:))

Petra

Maximálna

5,0 rating
19. decembra 2019

Rýchle a príjemné jednanie! Náušničky – dokonalá práca!

Zuzana

No Title

5,0 rating
4. októbra 2019

Dnes mi prišli nádherné originálne náušnice..kvetinky zaliate v živici…slúžia ako darček…iste čoskoro objednám ďalšie…nakoľko na stránke je veľa nádherných produktov..nádherná, precízna práca
ďakujem.

Mirka

100%

5,0 rating
14. augusta 2019

Šperky sú nádherné, naživo ešte krajšie – fotografia nezachytí tú krásu, precízne zabalené, ústretovosť, spoľahlivosť a príjemná komunikácia. Ďakujem veľmi pekne.

Jaroslava

No Title

5,0 rating
12. augusta 2019

Náramok je jemný a zároveň veľmi krásny ,som veľmi spokojná ?

Ľubomíra

100%

5,0 rating
22. júla 2019

Užasne krásné dva náhrdelníky som si objednala,dakujem velmi

Monika

No Title

5,0 rating
18. júla 2019

Veľmi príjemná komunikácia. Objednávka doručená presne podľa dohody a včas ?

Barbora

Veľmi spokojná.

5,0 rating
13. júna 2019

Náramok bol robený na objednávku, ako darček k maturite. Dcéra bola nadšená, je to nádherný šperk a precízne odvedená ručná práca.

Janka

Som veľmi spokojná

2. mája 2019

Šperk, ktorý som dostala od manžela od Bižutéria Slávka je pre mňa nádherný. Spája v sebe všetko, čo mám rada. Srdiečko ako tvar prívesku, kvety – zaliate v prívesku a zlatú farbu – na retiazke a v zlatom prášku v prívesku ?? všetko krásne zabalené. Proste vytvorené s láskou. Ďakujem ?

Mirka B.

Kvalitné a krásne šperky

5,0 rating
3. apríla 2019

Kvalitné a nápadité šperky určite tvorené s láskou, rada ich nosím ja aj moji dcéry

Daniela Butková

Som veľmi spokojná

22. februára 2019
Anka

Perfektné

5,0 rating
15. januára 2019

Výborné

Adam
show
preloader