Slide toggle

Recenzie


Posledné recenzie

buycialis drets

1,0 rating
23. augusta 2020

but cialis online DibPamGimatt https://biracialism.com/ – Cialis coisse Cialis Dose adennypreasp Cialis ScusEnsuct El Cialis Hace Efecto

cialis 20mg

Som velmi spokojny s dodacou dobou, komunikaciou, vyhotovenim a navodom na udrzbu (krasny detail).

5,0 rating
7. augusta 2020

Retiazka Zlata pupava je nezna, vzdusna a da sa k nej vytvorit pekny pribeh ked je to venovane druhej osobe. Skvely napad. Asi tusim ake to musi byt narocne na vyhotovenie, ako tam presne zaliat zivicou pupavove semienka. Dakujem velmi pekne aj za navod na udrziavanie!

Jakub

Velka spokojnost

5,0 rating
18. júla 2020

Nezabudkovy nahrdelnik v tvare slzicky je krasny, spracovanie precizne a doruceny bol bez problemov a rychlo. Dakujem.

Veronika

No Title

5,0 rating
28. mája 2020

S objednávkou /od obj. po doručenie/ aj komunikácia s predávajúcou – max. spokojnosť.
Tovar zodpovedal obrázku, precízna práca – som maximálne spokojná
Ďakujem

Katka

Kladné

5,0 rating
28. mája 2020

Komunikacia aj doručenie bez problémov .Ďakujem

Mirka

Maximalna spokojnost

5,0 rating
27. mája 2020

Velmi krásne naušnice, podľa mojich predstáv. určite budem nakupovat častejšie.

Silvia

Krása prírody zachytená

5,0 rating
24. apríla 2020

Náušnice Báza ako prekvapenie od manžela – prekvapili výnimočnosťou. Oproti iným živicovým náušniciam, ktoré mám sú krásne číre.

Michaela

Fakt špička!

5,0 rating
22. marca 2020

Nemám čo vytknúť, treba vyskúšať:))

Petra

Maximálna

5,0 rating
19. decembra 2019

Rýchle a príjemné jednanie! Náušničky – dokonalá práca!

Zuzana

No Title

5,0 rating
4. októbra 2019

Dnes mi prišli nádherné originálne náušnice..kvetinky zaliate v živici…slúžia ako darček…iste čoskoro objednám ďalšie…nakoľko na stránke je veľa nádherných produktov..nádherná, precízna práca
ďakujem.

Mirka

100%

5,0 rating
14. augusta 2019

Šperky sú nádherné, naživo ešte krajšie – fotografia nezachytí tú krásu, precízne zabalené, ústretovosť, spoľahlivosť a príjemná komunikácia. Ďakujem veľmi pekne.

Jaroslava

No Title

5,0 rating
12. augusta 2019

Náramok je jemný a zároveň veľmi krásny ,som veľmi spokojná ?

Ľubomíra

100%

5,0 rating
22. júla 2019

Užasne krásné dva náhrdelníky som si objednala,dakujem velmi

Monika

No Title

5,0 rating
18. júla 2019

Veľmi príjemná komunikácia. Objednávka doručená presne podľa dohody a včas ?

Barbora

Veľmi spokojná.

5,0 rating
13. júna 2019

Náramok bol robený na objednávku, ako darček k maturite. Dcéra bola nadšená, je to nádherný šperk a precízne odvedená ručná práca.

Janka

Som veľmi spokojná

2. mája 2019

Šperk, ktorý som dostala od manžela od Bižutéria Slávka je pre mňa nádherný. Spája v sebe všetko, čo mám rada. Srdiečko ako tvar prívesku, kvety – zaliate v prívesku a zlatú farbu – na retiazke a v zlatom prášku v prívesku ?? všetko krásne zabalené. Proste vytvorené s láskou. Ďakujem ?

Mirka B.

Kvalitné a krásne šperky

5,0 rating
3. apríla 2019

Kvalitné a nápadité šperky určite tvorené s láskou, rada ich nosím ja aj moji dcéry

Daniela Butková

Som veľmi spokojná

22. februára 2019
Anka

No Title

5,0 rating
16. januára 2019

Krasna, precizna praca. Bizu bola presne podla mojich predstav. Jedine co ma malinke minus je, ze okruhle nausnice su velke a tazke, takze skoda ale vhodne len na prilezitosne nosenie.

Veronika

No Title

15. januára 2019
Adam Cagala

No Title

15. januára 2019
Adam Cagala

Perfektné

5,0 rating
15. januára 2019

Výborné

Adam
show
preloader